sinds 2001

Bereik je klanten met professioneel drukwerk

Drukwerk, wie gebruikt dat nu nog? Nou, meer bedrijven dan je denkt. Want drukwerk krijgt steeds meer waarde. Mailboxen lopen vol, maar dat ene kaartje in de bus valt op. En een gedrukt boek, magazine of folder leest prettiger omdat er geen licht van een beeldscherm in je ogen schijnt.

Daarnaast zijn er nog steeds mensen die niet of nauwelijks bereikt worden met digitale middelen. En dat zijn echt niet alleen ouderen of digibeten. Ook mensen die in hun werk niet de hele dag de beschikking hebben over een computer, telefoon of internet. Die mensen kun je wel bereiken met een poster in de gang, een folder in hun postvak of een uitnodiging in de brievenbus.

Top of mind

Bij B-more maken we al jaren drukwerk voor onze klanten. Zoals bijvoorbeeld:


We ontwerpen, werken alles uit, maken afspraken met de drukkerij en zorgen dat jij op tijd mooi drukwerk ontvangt. En we zorgen er voor dat mensen je niet alleen kennen, maar ook herkennen. Met consequent doorgevoerde communicatiemiddelen die een ‘o ja-gevoel’ geven. Top of mind noemen we dat. En dat betekent dat mensen aan je denken als ze je nodig hebben. Dat wil je toch zeker!

Ook top of mind worden? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

Deze bedrijven gingen je al voor

“Vooral de vakkundigheid en betrouwbaarheid spreken mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat B-more een prettige samenwerkingspartner is.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.