(013) 536 82 15

naar overzicht

RMT Midden-Brabant

huisstijl | website | drukwerk | presentatie

Een nieuw initiatief met eigen uitstraling

In 2020 werden we overvallen door corona. Overal werd je ermee geconfronteerd. Maar echt erg was het als het je persoonlijk raakte. Bijvoorbeeld doordat je geen werk meer had of dat je je werk kwijt dreigde te raken.
Om mensen te helpen naar nieuw werk is er op diverse plekken in Nederland een nieuw initiatief opgezet. In Tilburg en omgeving heet dat het Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant (kortweg: RMT). Nu corona naar de achtergrond is verdwenen, helpt het RMT mensen nog steeds naar nieuw werk.

Een nieuwe huisstijl in recordtijd

Voor dit nieuwe initiatief hebben we van B-more design een nieuwe huisstijl ontwikkeld. In een recordtijd hebben we een ontwerp gemaakt voor een logo, flyer en website. Daarna hebben we de website gebouwd. Ook al moest dit project in korte tijd gerealiseerd worden, we hebben wel onze werkwijze gehanteerd. Daardoor konden we een huisstijl neerzetten die perfect past bij dit project.

Interactieve infographic

Het RMT bestaat uit diverse partners zoals o.a. het UWV, gemeente Tilburg en de vakbonden. Om intern duidelijk te maken bij welke partner je terecht kunt met welk vraagstuk hebben we een interactieve infographic gemaakt. Deze maakt duidelijk wat de speerpunten zijn van alle partners.

De reactie van het team

“Wij zijn tevreden met het resultaat en de samenwerking met jullie. Jullie denken goed mee en kunnen snel schakelen merken we. Ook zijn jullie heel flexibel en doen jullie wat je zegt. Dank daarvoor!”

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.