sinds 2001
20 jaar

naar overzicht

RMT Midden-Brabant

huisstijl | website | drukwerk

Een nieuw initiatief met eigen uitstraling

Al meer dan een jaar ontkom je amper aan het C-woord. Overal word je er mee geconfronteerd. Maar echt erg is het als het je persoonlijk raakt. Bijvoorbeeld doordat je geen werk meer hebt of dat je je werk kwijt dreigt te raken.
Om mensen te helpen naar nieuw werk is er nu op diverse plekken in Nederland een nieuw initiatief opgezet. In Tilburg en omgeving heet dat het Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant (kortweg: RMT).

Een nieuwe huisstijl in recordtijd

Voor dit nieuwe initiatief hebben we van B-more design een nieuwe huisstijl ontwikkeld. In een recordtijd hebben we een ontwerp gemaakt voor een logo, flyer en website. Daarna hebben we de website gebouwd. Ook al moest dit project in korte tijd gerealiseerd worden, we hebben wel onze werkwijze gehanteerd. Daardoor konden we een huisstijl neerzetten die perfect past bij dit project.

De reactie van het team

“Wij zijn tevreden met het resultaat en de samenwerking met jullie. Jullie denken goed mee en kunnen snel schakelen merken we. Ook zijn jullie heel flexibel en doen jullie wat je zegt. Dank daarvoor!”

Wil jij ook zo’n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.