sinds 2001
20 jaar

Een professionele PowerPoint presentatie laten maken

Uren ploeteren aan je PowerPoint presentatie terwijl je nog zoveel andere zaken moet regelen voor je training, presentatie of verkoopgesprek. En als je eerlijk bent dan ben je ook niet echt tevreden met wat je tot nu toe hebt gemaakt. Stop met ploeteren en bel met Brigitte of Nancy van grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg!

PowerPoint specialisten

Wij zijn specialisten op het gebied van PowerPoint. Wij maken PowerPoint templates in de huisstijl van je bedrijf waarmee je op een makkelijke manier je eigen presentatie in elkaar zet. Wil je het helemaal uit handen geven? Dat kan ook. Vertel ons je verhaal en wij maken er een inspirerende presentatie van waarmee je goed voor de dag komt.

Wil je al je harde werk niet zomaar weggooien? Geef ons dan je presentatie en wij zorgen dat deze weer opgeschoond, rechtgetrokken en in lijn met de huisstijl wordt gebracht.

Ondersteun je verhaal met een inspirerende PowerPoint presentatie en scoor beter! Ook benieuwd wat wij voor de PowerPoint presentatie van jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

““Brigitte en Nancy hebben ons ontzettend goed geholpen met het vormgeven van onze bedrijfspresentatie van Primatch. Een PowerPoint presentatie kunnen meer mensen maken. Een PowerPoint presentatie maken die echt opvalt en helemaal aan onze wensen voldoet, was nooit gelukt zonder de hulp van Brigitte en Nancy. Daarnaast zijn wij snel geholpen en was het een hele prettige samenwerking. Een echte aanrader.” Sandra Bruurmijn van Primatch”

Wat we maken

Heb je een bedrijf?

Maar wil je groeien, een andere markt aanboren of meer naamsbekendheid genereren? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.