sinds 2001

Over ons

Wie ben je? Waar sta je voor? Wie wil je bereiken? We vragen het maar op de man/vrouw af, want klanten zullen dat ook doen. Die eerste indruk telt. En alle indrukken daarna ook. Iedere keer dat mensen met een uiting van jouw bedrijf in contact komen, doet dat iets met ze. Herkennen ze zich in je bedrijf? Straal je uit wat je in je hebt? Wij vragen ons dat namens jou af. En als antwoord maken we een herkenbare en goed vormgegeven huisstijl die past als een maatpak. Eentje waarmee jij je bedrijf professioneel kunt presenteren aan je ideale klant.

Professionele communicatie

'Identity matters' en dat nemen we bij B-more heel serieus. Daarom ontwerpen we niet alleen logo’s en huisstijlen, maar zorgen we voor het visualiseren van alles wat met communicatie te maken heeft. Jij vertelt je verhaal aan B-more, wij doen de rest. Inclusief advies, concept en huisstijlbewaking. Want als je iets doet, dan moet je het goed doen.

contact opnemen

“Vooral de vakkundigheid en betrouwbaarheid spreken mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat B-more een prettige samenwerkingspartner is.”

Wie wij zijn

 

Brigitte de Man

ontwerper + huisstijl specialist

 

Nancy de Man

webbouwer + Office specialist

Samenwerking

Bij B-more kunnen we veel op communicatiegebied. Maar niet alles. Wat nou als jouw project iets nodig heeft dat we niet zelf in huis hebben? Dan schakelen we een professional in die daar zijn of haar specialiteit van heeft gemaakt. Iemand uit ons netwerk die we persoonlijk uitgezocht hebben en die dezelfde hoge eisen aan zijn of haar werk stelt als wij. We kennen er heel wat: fotografen, strategen, illustrators, film- en videospecialisten, drukkerijen, tekstschrijvers, (internet)marketingspecialisten en nog veel meer. Stuk voor stuk mensen die doen waar ze goed in zijn. Net als wij.

contact opnemen

B-more design werkt samen met samenwerkingspartners

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.