sinds 2001

Slim communiceren met een professionele brochure

Een brochure is nog steeds een goed communicatiemiddel om het verhaal van je bedrijf te delen. Met een mooi vormgegeven brochure laat je een goede indruk achter na een gesprek met een potentiële klant.

Offline en online

Drukwerk ouderwets? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Je kunt iemand via een QR-code in de gedrukte brochure leiden naar een bedrijfsvideo op je website, zich in laten schrijven voor je digitale nieuwsbrief of rechtstreeks iets laten bestellen. Oftewel je verbindt de offline met de online wereld.

Vorm en inhoud

Bij B-more design denken we niet alleen mee over de vorm en inhoud, maar geven ook advies over papier, afwerking en oplage als je een gedrukte brochure wil. Gebruik je het liefst zo min mogelijk papier dan kies je voor een digitale brochure. Deze mail je als pdf naar (potentiële) klanten of laat je downloaden via je website. Deze pdf kun je interactief maken met directe links naar je website of e-mail.   

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een brochure? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

“Professioneel, creatief en meedenkend. Bij B-more had ik niet alleen het gevoel met een creatieve partner te maken te hebben, maar ook één die meedenkt met haar klanten en bovendien weet waar ze het over heeft.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.