(013) 536 82 15

Trek de aandacht met een eigen magazine

Wist je dat mensen gemiddeld 25 minuten lezen in een magazine? Hoe gaaf is het dan als dat jouw bedrijfsmagazine is. Er is geen ander middel waarmee je zo lang de aandacht trekt. Daarnaast versterkt een magazine je imago.

Breng een paar keer per jaar een nieuwe editie uit of eenmalig ter gelegenheid van een jubileum. Gebruik het in plaats van een brochure om je merk sterk neer te zetten bij een potentiële klant. Of maak een magazine om uit te delen op een beurs. Genoeg redenen om een magazine uit te brengen.

Wat komt er kijken bij het maken van een magazine?

Een magazine maken is niet eenvoudig. We zijn al bij het oprichten van diverse magazines betrokken geweest dus we weten waarover we het hebben. We werken hierin samen met o.a. tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen.

De 8 stappen naar een eigen magazine:

 

  1. Bepaal voor wie je het magazine wil maken.
  2. Bepaal wat je ermee wil bereiken.
  3. Bedenk een naam.
  4. Bepaal de uitstraling van het magazine.
  5. Maak inhoud; deel je kennis, inspireer je lezer en geef tips.
  6. Geef het blad een stijlvolle en dynamische opmaak.
  7. Laat mooi drukwerk maken.
  8. Zorg ervoor dat het magazine bij de juiste mensen op de mat valt.

Wil je ook een eigen bedrijfsmagazine? Neem dan eens contact met ons op.

contact opnemen

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Creatieve processen zijn altijd lastig om in een kort tijdsbestek voor elkaar te krijgen als de druk groot is, maar B-more heeft in een paar dagen meer opgeleverd dan wat ik zelf voor ogen had.”