(013) 536 82 15

Huisstijlgesprek

Ben je er klaar voor en wil je van start? Ontdek hoe B-more je daarbij kan helpen. Praat met ons. Weet je meteen of we bij elkaar passen. En dat kost je helemaal niets. 

Brigitte en NancyWij zijn B-more 

En wij vinden identiteit belangrijk. Daarom ook: identity matters. En omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, weten we ook wat die van ons is. We zijn nuchter en no-nonsense. We hebben het niet over branding, maar over huisstijl. We zijn wars van poespas en blabla. We houden van duidelijkheid en een frisse uitstraling. En we werken graag voor klanten die zich daarin kunnen vinden. 

En wie ben jij? 

Sta jij er ook zo in? En heb je een vraag? Plan een huisstijlgesprek met ons in. Dat doe je heel gemakkelijk via de agenda hieronder. Als je dat doet, krijg je alvast een paar vragen. We willen graag weten wie je bent en waar je mee zit. Kunnen wij ons voorbereiden en het meteen over jouw vraag hebben tijdens het telefoongesprek. 45 minuten lang. 

Zijn we een match? 

Dit is de manier om erachter te komen. Reserveer hieronder zelf tijd in onze agenda. Kies een tijdstip dat jou uitkomt. Wij bellen je. Drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen. Makkelijk en efficiënt. Daar zijn we van. Kost je nauwelijks tijd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Geen match? Even goede vrienden. Dit gesprek krijg je van ons cadeau. 

Plan hieronder je huisstijlgesprek

 

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Omdat ze meteen begrijpen wat je bedoelt en de communicatielijnen kort zijn is het heerlijk maar vooral effectief om met ze te werken.”