(013) 536 82 15

Maak indruk met je jaarverslag

Een jaarverslag is meer dan de presentatie van de resultaten van het afgelopen jaar. Ook de strategie en identiteit van je bedrijf spelen een belangrijke rol in het jaarverslag. Het is het jaarlijks terugkerende visitekaartje van je bedrijf.

Bij grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg maken we professionele en sprekende jaarverslagen waarmee je goed voor de dag komt bij alle stakeholders. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van:


  • een gedrukt boek
  • een gedrukt tijdschrift
  • een interactieve pdf
  • een micro website
  • een PowerPoint presentatie

Het beste resultaat komt tot stand als iedereen doet waar hij goed in is. Jij houdt je bezig met je bedrijf en wij zorgen ervoor dat de aangeleverde input uitgewerkt wordt tot een professioneel jaarverslag.
Wij werken hiervoor samen met andere professionals zoals o.a. tekstschrijvers, fotografen, programmeurs en drukkers. Wij sturen ze aan, bewaken de kwaliteit en zorgen dat alles op tijd en binnen het budget gerealiseerd wordt.

Ook benieuwd wat wij voor het jaarverslag van jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Vooral de vakkundigheid en betrouwbaarheid spreken mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat B-more een prettige samenwerkingspartner is.”