sinds 2001
20 jaar

Maak indruk met je jaarverslag

Een jaarverslag is meer dan de presentatie van de resultaten van het afgelopen jaar. Ook de strategie en identiteit van je bedrijf spelen een belangrijke rol in het jaarverslag. Het is het jaarlijks terugkerende visitekaartje van je bedrijf.

Bij grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg maken we professionele en sprekende jaarverslagen waarmee je goed voor de dag komt bij alle stakeholders. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van:

  • een gedrukt boek
  • een gedrukt tijdschrift
  • een interactieve pdf
  • een micro website
  • een PowerPoint presentatie

Het beste resultaat komt tot stand als iedereen doet waar hij goed in is. Jij houdt je bezig met je bedrijf en wij zorgen ervoor dat de aangeleverde input uitgewerkt wordt tot een professioneel jaarverslag.
Wij werken hiervoor samen met andere professionals zoals o.a. tekstschrijvers, fotografen, programmeurs en drukkers. Wij sturen ze aan, bewaken de kwaliteit en zorgen dat alles op tijd en binnen het budget gerealiseerd wordt.

Ook benieuwd wat wij voor het jaarverslag van jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

“Meedenken, geduld, betrokkenheid en je houden aan afspraken zijn eigenschappen die zij inzetten om tot een goed resultaat te komen.”

Wat we maken

Heb je een bedrijf?

Maar wil je groeien, een andere markt aanboren of meer naamsbekendheid genereren? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.