(013) 536 82 15

Huisstijl-check

Brigitte en Nancy op de trapHeeft je logo ineens vier verschillende tinten? Staat het soms hier en dan weer daar? Typen ze bij de receptie met Arial en bij marketing met Verdana. Weet niemand meer hoe het eigenlijk moet. En is er ook geen huisstijlhandboek. Trek dan aan de noodrem. Tijd voor een huisstijl-check. 

Wat is een huisstijl-check?

De draad kwijt? Kan gebeuren. Wij pakken hem voor je op. We leggen al je uitingen bij elkaar. Letterlijk en figuurlijk. Dan gaan we kijken waar het misgaat. Waar wijken ze af van het ontwerp? En wat kunnen we doen om het weer goed te krijgen? Om die lijn weer terug te krijgen in je huisstijl. Die herkenbaarheid. Wij maken als het ware een röntgenfoto van je huisstijl. Daar maken we dan een rapport van. Een diagnose en een behandelplan om jouw huisstijl weer gezond te krijgen. 

Doe de huisstijl-check

Het is net als bij een auto. Die laat je ieder jaar even nakijken. Doet alles het nog goed? Moet er misschien iets vervangen worden? Nieuwe banden, nieuwe accu en hij rijdt weer als een zonnetje. Zelfde auto, betere prestaties. Zo is het ook met je huisstijl. Geef die ook eens zo’n APK. Dan kun je er weer veilig mee de buitenwereld in. 

Weer sterk voor de dag komen? Neem contact op voor een huisstijl-check. 

Check mijn huisstijl
 

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Twee zussen die weten wat communicatie is en echt met je meedenken. Super!!”