(013) 536 82 15

Een professioneel logo laten maken

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid en laat zien waar je bedrijf voor staat. Een goed logo is simpel, tijdloos, onderscheidend, veelzijdig en passend. Samen met de huisstijlkleuren is het de basis van een sterk imago. 

Wil je geen dertien-in-een-dozijn logo, maar een logo dat echt goed bij je bedrijf past dan is het verstandig om een logo op maat te laten ontwerpen. Het ontwerpen van een logo is namelijk niet eenvoudig. 

Logo en huisstijl

Wij ontwerpen al professionele logo’s sinds 2001. Door onze werkwijze krijg jij een logo dat als een maatpak bij jouw bedrijf past. Daarnaast maken wij het plaatje compleet met letters, vormen en beelden die samen met het logo de huisstijl vormen.

Onze werkwijze

Dit zijn de stappen om tot een logo te komen dat perfect past bij jouw bedrijf:

 
 
 
 
 

Meer weten over onze werkwijze? Lees dan onze blog 'Het ontwerpproces van een logo'.

Wil je een logo dat perfect bij jouw bedrijf past? Plan een gratis huisstijlgesprek in. Dit is de manier om erachter te komen. Reserveer zelf tijd in onze agenda. Kies een tijdstip dat jou uitkomt. Wij bellen je. Drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. 

plan huisstijlgesprek

Deze bedrijven gingen je al voor

“Creatieve processen zijn altijd lastig om in een kort tijdsbestek voor elkaar te krijgen als de druk groot is, maar B-more heeft in een paar dagen meer opgeleverd dan wat ik zelf voor ogen had.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.