sinds 2001
20 jaar

Een professioneel logo laten maken

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid en laat zien waar je bedrijf voor staat. Een goed logo is simpel, tijdloos, onderscheidend, veelzijdig en passend. Samen met de huisstijlkleuren is het de basis van een sterk imago. 

Wil je geen dertien-in-een-dozijn logo, maar een logo dat echt goed bij je bedrijf past dan is het verstandig om een logo op maat te laten ontwerpen. Het ontwerpen van een logo is namelijk niet eenvoudig. 

Logo en huisstijl

Wij ontwerpen al professionele logo’s sinds 2001. Onze werkwijze resulteert in logo’s die bij een bedrijf passen als een maatpak. Daarnaast maken wij het plaatje compleet met letters, vormen en beelden die samen met het logo de huisstijl vormen.

Wil je dat jouw bedrijf ook een sterk merk wordt? Plan een kosteloze sparringsessie in om te kijken of we je kunnen helpen om van je bedrijf een sterk merk te maken.

plan sparringsessie

Deze bedrijven gingen je al voor

“Creatieve processen zijn altijd lastig om in een kort tijdsbestek voor elkaar te krijgen als de druk groot is, maar B-more heeft in een paar dagen meer opgeleverd dan wat ik zelf voor ogen had.”

Wat we maken

Heb je een bedrijf?

Maar wil je groeien, een andere markt aanboren of meer naamsbekendheid genereren? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.