sinds 2001

Een professioneel logo laten maken

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid en laat zien waar je bedrijf voor staat. Een goed logo is simpel, tijdloos, onderscheidend, veelzijdig en passend. Samen met de huisstijlkleuren is het de basis van een sterk imago. 

Wil je geen dertien-in-een-dozijn logo, maar een logo dat echt goed bij je bedrijf past dan is het verstandig om een logo op maat te laten ontwerpen. Het ontwerpen van een logo is namelijk niet eenvoudig. 

Logo en huisstijl

Wij ontwerpen al professionele logo’s sinds 2001. Onze werkwijze resulteert in logo’s die bij een bedrijf passen als een maatpak. Daarnaast maken wij het plaatje compleet met letters, vormen en beelden die samen met het logo de huisstijl vormen.

Onze werkwijze

Dit zijn de stappen om tot een logo te komen dat perfect past bij jouw bedrijf:

 
 
 
 
 

Wil je meer weten over onze werkwijze lees dan onze blog 'Het ontwerpproces van een logo'.

Wil je dat jouw bedrijf ook een sterk merk wordt? Plan een kosteloze sparringsessie in om te kijken of we je kunnen helpen om van je bedrijf een sterk merk te maken.

plan sparringsessie

Deze bedrijven gingen je al voor

“...om dit te kunnen bedenken en uitvoeren moet je jezelf o.a. empathisch op kunnen stellen en kunnen verdiepen in een organisatie. Dat is B-more absoluut gelukt.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of wil je een nieuwe markt verkennen? Of heb je behoefte aan meer naamsbekendheid? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je het vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.