sinds 2001

Een professioneel logo laten maken

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid en laat zien waar je bedrijf voor staat. Een goed logo is simpel, tijdloos, onderscheidend, veelzijdig en passend. Samen met de huisstijlkleuren is het de basis van een sterk imago. 

Wil je geen dertien-in-een-dozijn logo, maar een logo dat echt goed bij je bedrijf past dan is het verstandig om een logo op maat te laten ontwerpen. Het ontwerpen van een logo is namelijk niet eenvoudig. 

Logo en huisstijl

Wij ontwerpen al professionele logo’s sinds 2001. Onze werkwijze resulteert in logo’s die bij een bedrijf passen als een maatpak. Daarnaast maken wij het plaatje compleet met letters, vormen en beelden die samen met het logo de huisstijl vormen.

Onze werkwijze

Dit zijn de stappen om tot een logo te komen dat perfect past bij jouw bedrijf:

 
 
 
 
 

Wil je meer weten over onze werkwijze lees dan onze blog 'Het ontwerpproces van een logo'.

Wil je dat jouw bedrijf ook een sterk merk wordt? Plan een kosteloze sparringsessie in om te kijken of we je kunnen helpen om van je bedrijf een sterk merk te maken.

plan sparringsessie

Deze bedrijven gingen je al voor

“Hele fijne samenwerking, kijken goed waar je voor staat, luisteren goed wat je wilt en kunnen dat mooi vertalen naar een logo en website. Ben erg tevreden!!”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.