(013) 536 82 15

Laat van je horen met een digitale nieuwsbrief

Heb je nog steeds geen digitale nieuwsbrief voor je bedrijf of afdeling? Of verstuur je er bijna nooit een, omdat je het teveel gedoe vindt? Neem dan eens contact op met grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg want het is eenvoudiger dan je denkt. 

Een digitale nieuwsbrief is een effectief middel om met klanten en relaties in contact te komen. Tenminste, als je het goed aanpakt. Zorg voor interessante inhoud, makkelijk leesbare, niet te lange teksten en een verzorgde, herkenbare uitstraling. Zodra de mail geopend wordt, moet het duidelijk zijn dat jouw bedrijf de afzender is.

Gebruiksvriendelijke nieuwsbriefsystemen

Er zijn meerdere nieuwsbriefsystemen die je kunt gebruiken voor je e-mailmarketing. Je hebt vast wel eens gehoord van Mailchimp en misschien ook wel van Laposta, een Nederlandse variant. Het zijn gebruiksvriendelijke systemen waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven verstuurt.

Bij B-more werken we met deze systemen voor onze klanten. Wij maken templates in de huisstijl, zetten campagnes op met aangeleverde berichten en zorgen dat de nieuwsbrief op tijd verstuurd wordt. Daarnaast geven we advies en uitleg over hoe je ook zelf je campagnes kunt opzetten.

Wil je nu ook aan de slag met e-mailmarketing? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Ben meer dan u er zelf van kunt maken... bel B-more! Brigitte en Nancy weten hoe u en ik goed voor de dag komen. En ja... ze weten het beter :-)”