(013) 536 82 15

Meer gemak met digitale formulieren

Uren overtypen van papieren formulieren. Als je ze kunt lezen tenminste. Of de hele stapel inscannen zodat je ze digitaal hebt. Wat een tijdverspilling! Met digitale formulieren is dat verleden tijd.

Interactieve pdf

Een digitaal formulier is een pdf die je op de computer kunt invullen, digitaal kunt ondertekenen en vervolgens opslaat op je computer. Daarna kun je het formulier mailen. Geen stapels papier meer en alles overzichtelijk opgeslagen op de computer.

Digitaal formulier voor Pensioen-Coaching

Intake-, beoordelings- of aanmeldformulieren, zomaar een greep uit de soorten formulieren die door bedrijven en organisaties gebruikt worden. Bij grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg hebben we al van verschillende formulieren digitale formulieren gemaakt. Zo ook voor Alfred van den Dobbelsteen van Pensioen-Coaching:

“Voor onze klanten zochten we een makkelijke manier om informatie die nodig is voor een goed onderbouwd pensioenadvies, te delen. Via B-more is het ons gelukt op een pragmatische, prettige en professionele wijze dit te realiseren. De dames zijn no-nonsens (sluit aan bij ons kantoor), to the point (idem) en vriendelijk in de omgang (ook zo).

Onze klanten ervaren de formulieren als een prettige manier van werken. Door gebruik te maken van digitale formulieren, zijn ze in staat om sneller en beter de informatie met ons te delen.

Ik kan iedereen aanraden met B-more dit traject te doorlopen.”

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken