sinds 2001

Digitale media en communicatie

Zo, jij bent er klaar voor. Logo, huisstijl, visitekaartje, website. Laat maar komen die opdrachten. Helaas, zo werkt het niet. Die klanten zullen pas komen als ze weten dat je bestaat. Dus jij moet aan de slag. Zorgen dat je zichtbaar wordt. Laten weten dat je er bent.

Bij B-more helpen we je om actief te communiceren met iedereen die jij wilt bereiken. En dat is niet de hele wereld, maar jouw specifieke doelgroep. En dat is niet alleen met je website of visitekaartje, maar ook met digitale middelen.

Denk maar eens aan:

Weten of het iets voor jouw bedrijf is? Bel of mail ons dan!

contact opnemen

Deze bedrijven gingen je al voor

“Professioneel, creatief en meedenkend. Bij B-more had ik niet alleen het gevoel met een creatieve partner te maken te hebben, maar ook één die meedenkt met haar klanten en bovendien weet waar ze het over heeft.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of wil je een nieuwe markt verkennen? Of heb je behoefte aan meer naamsbekendheid? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je het vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.