(013) 536 82 15

naar overzicht

Pensioen-Coaching

digitale media | presentatie

Professioneel communiceren

Nadat we in het verleden al een digitaal intakeformulier hadden gemaakt voor Pensioen-Coaching nam Alfred van den Dobbelsteen begin 2021 contact op om de huisstijl en communicatie te laten professionaliseren. Ze maakten veel zelf, maar waren niet altijd tevreden met het eindresultaat. Dat kon beter. Na een upgrade van de digitale nieuwsbrief was het in 2023 voor een volgende stap: een digitaal magazine. Met artikelen over pensioenen, Klant van de maand en kort nieuws. Het digitaal magazine PensioenPrikkels was geboren.

Digitale formulieren voor meer gemak

Naast het intakeformulier gebruiken ze bij Pensioen-Coaching nog meer formulieren. Al deze formulieren hebben we omgezet naar interactieve pdf’s. Daardoor kunnen de klanten de pdf’s direct invullen, opslaan en mailen. Geen gedoe meer met printen en scannen. Daarnaast is de huisstijl in alle formulieren eenduidig doorgevoerd. Dat geeft een herkenbare en professionele uitstraling aan het geheel.

E-boek met infographics

Alfred deelt graag zijn kennis over alles dat met pensioenen te maken heeft. Toen hij het idee had om een e-boek te maken met alle informatie, tips en antwoorden op vragen over het Pensioenakkoord vroeg hij of wij de opmaak wilde doen. Ook maakten we enkele infographics om het Pensioenakkoord op een eenvoudige manier duidelijk te maken.

Reactie van Alfred

“Prettig in de omgang, professioneel in hun vak, snel in hun reacties. Modelsamenwerking!”

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.