(013) 536 82 15

naar overzicht

AG Textiles

website | drukwerk | digitale media

De presentatie van een nieuwe collectie

Na jaren gewerkt te hebben met de collectieboeken was het tijd om de nieuwe collectie op een andere manier te presenteren. Maar hoe? Met die vraag kwam Loes Verhoeven van AG Textiles naar ons. We hebben samen gebrainstormd, onderzoek gedaan, nog een keer gebrainstormd en zo ontstond langzaam het idee.

Van idee naar gedrukt boek

Met dat idee zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. We hebben de fotograaf gebriefd en hebben de omslag en de kaarten van het boek opgemaakt. Met als resultaat een map met alle stoffen voor raamdecoratie gepresenteerd met sfeervolle foto’s, stalen en technische informatie.

Design in detail

Jaren hiervoor hebben we AG Textiles al geholpen met een nieuwe pay-off: Design in Detail. Deze pay-off was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van collectieboeken, een folder, de website, digitale nieuwsbrief, social media en inspiratiekaarten.

De reactie van Loes

“Wij werken al ruim 10 jaar met Nancy en Brigitte. Naast vele andere projecten bedacht B-more onze pay-off: 'Design in Detail' waar wij ontzettend trots op zijn! Om dit te kunnen bedenken en uitvoeren moet je jezelf o.a. empathisch op kunnen stellen en kunnen verdiepen in een organisatie. Dat is B-more absoluut gelukt.
Onze collectieboeken, website, huisstijl en alle andere projecten volgen een constante lijn, uitgevoerd met de creativiteit, authenticiteit en vakmanschap van de dames van B-more.

Nancy en Brigitte zijn met B-more een verlengde geworden van AG Textiles. Geen opdracht is teveel, zijn erg professioneel met een open mentaliteit en zeer kundig. Wij werken al jaren samen en ik hoop dat het nog jaren zo door zal gaan. Bedankt dames!”

Loes Verhoeven
Adjunct-directeur

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.