sinds 2001
20 jaar

naar overzicht

AG Textiles

website | drukwerk | digitale media

De vraag

Een grote internationale beurs gaf aanleiding voor een vernieuwde presentatie van AG Textiles.

De aanpak

Na een inleidend gesprek hebben we een analyse gemaakt van de huisstijl, waarna we zijn gaan brainstormen over hoe AG Textiles het beste de markt kan benaderen. Een nieuwe payoff werd als eerste bedacht: Design in Detail.
We hebben Design in Detail als leidraad genomen in de ontwikkeling van de nieuwe collectieboeken. Voor het aantrekken van klanten op de beurs is een folder ontworpen. De foto's zijn in samenwerking met Paul Bekkers gemaakt en ook daar is Design in Detail op toegepast.
Uiteindelijk hebben we de website, digitale nieuwsbrief en de social media portalen aangepakt zodat overal dezelfde stijl te zien is.

De reactie

“Wij werken al circa 8 jaar met Nancy en Brigitte. Naast vele andere projecten bedacht B-more onze pay-off: 'Design in Detail' waar wij ontzettend trots op zijn! Om dit te kunnen bedenken en uitvoeren moet je jezelf o.a. empathisch op kunnen stellen en kunnen verdiepen in een organisatie. Dat is B-more absoluut gelukt.
Onze collectieboeken, website, huisstijl en alle andere projecten volgen een constante lijn, uitgevoerd met de creativiteit, authenticiteit en vakmanschap van de dames van B-more.

Nancy en Brigitte zijn met B-more een verlengde geworden van AG Textiles. Geen opdracht is teveel, zijn erg professioneel met een open mentaliteit en zeer kundig. Wij werken al jaren samen en ik hoop dat het nog jaren zo door zal gaan. Bedankt dames!”

Loes Verhoeven
Adjunct-directeur

Wil jij ook zo’n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.