sinds 2001

naar overzicht

Heskon

huisstijl | drukwerk | presentatie

Onderscheidende huisstijl

In het verleden hebben we al vaker voor de eigenaar van Heskon mogen werken. Dit verliep na volle tevredenheid waardoor Heskon bij ons aanklopte voor de nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo mocht niet bestaan uit een bliksemschicht, stekker of batterij, want dat doen alle concurrenten al. Heskon wil zich als marktleider onderscheiden.

Met onze speciale werkwijze zijn we aan de slag gegaan voor Heskon. Het resultaat is een huisstijl die echt anders is dan die van de concurrenten. Een huisstijl die perfect past bij Heskon en die ze met trots dragen.

"Op basis van eerdere positieve ervaringen zijn we voor het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl opnieuw uitgekomen bij B-more en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Na een paar uitgebreide sessies ontstond een goed beeld van de waarden die we met Heskon als bedrijf wilden uitstralen. Vervolgens kregen we de mogelijkheid om in de verschillende fasen van het ontwerpproces feedback te leveren en werden we aangenaam verrast met de kleurengamma's en ontwerpen.

Uiteindelijk is het in relatief korte tijd gelukt om het merk een nieuwe identiteit te geven, waar we als bedrijf trots op kunnen zijn. 

Bedankt namens team Heskon!"

Wil jij ook zo’n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.