(013) 536 82 15

naar overzicht

Erik van der Sande Installatietechniek

huisstijl | website | drukwerk | presentatie

Een professionele uitstraling

Ruim 10 jaar geleden nam Erik van der Sande contact met ons op. Hij vroeg of we hem konden helpen met een folder waarin stond wat hij doet. Een logo had hij al, maar verder nog niks. 
Na de folder hebben we nog vele andere communicatiemiddelen voor hem gemaakt, zoals een website, advertenties, PowerPointtemplate, presentatiemap, infographics, visitekaartje en flyer. En nog steeds met het door hem zelf gemaakte logo.

Van eenmanszaak naar BV

Eind 2020 vond Erik het tijd voor een nieuw logo. Zijn eenmanszaak was een BV geworden en dat vond hij een mooi moment voor een nieuw logo. Daarnaast kreeg hij regelmatig te horen dat hij alles zo professioneel aanpakt, maar dat dat logo echt niet meer kon.

We hebben voor Erik een professioneel nieuw logo ontworpen dat perfect bij hem past. Daarna hebben we het verwerkt in alle communicatiemiddelen die er al lagen. Erik kan zich nu dus op een 100% professionele manier presenteren aan zijn ideale klant.

De reactie van Erik

“Ik heb de samenwerking wederom als zeer prettig ervaren. Voor mij is het erg prettig dat jullie mijn wensen (met mijn beperkte beschikbaarheid om te kunnen overleggen) goed kunnen vertalen. Alles wat wij besproken hebben is goed verwerkt en krijg hier ook goede feedback op.”

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.