(013) 536 82 15

naar overzicht

Strategie met ballen

huisstijl | drukwerk | digitale media | presentatie

Professionaliseren om te groeien

Jaren terug kwam Theo bij ons om te vragen of wij hem konden helpen om zijn zelfgemaakte huisstijl te professionaliseren. Hij was van plan om de wereld te veroveren met zijn Strategie met ballen methode en dat moest goed aangepakt worden.

Advies, ontwerp en realisatie

We zijn begonnen met het ontwerpen van de workshop kit (doosje) en de poster die gebruikt worden bij workshops en strategie sessies. Alle andere uitingen zijn in dezelfde stijl doorgevoerd zodat er nu een complete lijn ligt met workshop benodigdheden en promotiematerialen voor Strategie met ballen. Theo vuurt regelmatig al zijn ideeën op ons af en dan gaan we kijken hoe we dat uit gaan werken. Hij staat altijd open voor advies, gevraagd of ongevraagd, dus onze inbreng als het gaat om identiteit en communicatie wordt gewaardeerd.

De reactie van Theo

“Met een Bollywood-glimlach... starend in de lens... hopen dat de zelfontspanner het doet.
Het fletse fotootje in uw LinkedIn-profiel frommelen... talloze keren met de resolutie knoeien.... uiteindelijk zonder voorhoofd in beeld.
Avonden verprutsen aan een A4-tje briefpapier.... al 30 velletjes uitgeprint.... het kromme logo lijkt inmiddels te bewegen.
Mooi dat sierlijke lettertype.... wel na een gelezen alinea al hoofdpijn.... toch vetgedrukt dan maar? 
Ben meer dan u er zelf van kunt maken... bel B-more! 
Brigitte en Nancy weten hoe u en ik goed voor de dag komen.
En ja... ze weten het beter :-)”

Theo Thomas
Thomas business support

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.