(013) 536 82 15

naar overzicht

Linden Loopbaan

huisstijl | website | drukwerk

Starten met een professionele huisstijl

Na 25 jaar in dienstverband te hebben gewerkt, nam Anja de stap om als zelfstandig loopbaanadviseur verder te gaan. Ze richtte Linden Loopbaan op. Ze wilde het meteen goed aanpakken en een professionele huisstijl en website laten maken. Het moest een hele eigen uitstraling krijgen, speels en niet te voor de hand liggend.

Onze aanpak

Om te achterhalen op welke manier het anders dan anders moest zijn en toch precies bij Anja past, zijn we het proces gestart met een goed gesprek. In het positioneringsgesprek hebben we (kritische) vragen gesteld over waar Linden Loopbaan voor staat, wie de doelgroep is en waarin zij zich onderscheid van de concurrenten. Na het gesprek zijn we eerst aan de slag gegaan met het logo. Voor één van de ontwerpen hebben we een linosnede gemaakt om zo tot een speels effect te komen. Uiteindelijk is dit ook het logo geworden. Voor de huisstijlkleuren hebben we drie verschillende kleurencombinaties voorgesteld. Anja koos de meest uitgesproken kleurencombinatie. Ook uit de ontwerpen voor het visitekaartje koos ze weer de meest gewaagde variant. Door haar lef heeft ze nu een hele uitgesproken en eigenzinnige huisstijl en website die ze vol trots laat zien.

De reactie

“Hoe ik moest komen tot een eigen huisstijl en bedrijfsuitstraling was voor mij onbekend terrein. 

Door met elkaar in gesprek te gaan, vragen voorgelegd te krijgen en te vertellen over mijzelf en mijn werk ontstond een logo en huisstijl. Een spannend proces waarin out-of-the-box denken en héél veel creativiteit centraal stond. 

Ik ben enorm blij met het resultaat. Het ís spannend, anders, origineel en met lef gemaakt. De reacties die ik er op krijg zijn erg positief: professioneel, zakelijk en persoonlijk, anders dan anders”

Anja van der Linden
Linden Loopbaan

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.