(013) 536 82 15

naar overzicht

Trouwwijzer

huisstijl | drukwerk

Van brainstorm tot uitstraling

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven, maar er moet heel wat gebeuren om er een geslaagde dag van te maken. Er zijn veel dingen waaraan je moet denken, zoals een jurk, ringen, locatie, et cetera.
Na jaren in de trouwmarkt te hebben gewerkt, ontstond bij Frits Robben van Robben Entertainment het idee om een handboek te maken voor verloofde stellen. Met een checklist en handige tips van experts.
Vanaf de eerste ideeën werden we betrokken bij brainstormsessies. Voor het bedenken van een naam tot het bepalen van de uitstraling.

Logo, huisstijl en magazine

Na de brainstormsessies was het tijd om Trouwwijzer een gezicht te gaan geven. Te beginnen met een logo en de huisstijlkleuren. Daarna volgde een cover en een spread.
Nadat alle experts zich hadden aangesloten, volgde de opmaak van het gehele magazine. Het resultaat is een stijlvol magazine met 36 pagina's boordevol tips voor een mooie bruiloft. Stellen die het handboek aanvragen, krijgen er vouchers bij die opgemaakt zijn in dezelfde stijl.

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.